6 februari 2022 KroonCup Sneek

DF65 Sneek organiseert op zondag 6 februari a.s. de KroonCup 2022 voor de Dragon Force 65 radiografisch bestuurde zeilboten met het A-zeil. Een jaarlijkse ludieke wedstrijd vanuit café De Kroon. Deze wedstrijd duurt één tot twee uren en gaat door de stadsgrachten langs de beroemde Waterpoort van Sneek.

Route: START – Bothniakade, Harinxmakade, Sperkhembrug, Prinsengracht, Lemmerwegbrug*, De Kolk Waterpoort; Westersingel, klûnen Wilhelminabrug (Stationsstraat), Westersingel, Noorderpoortsbrug* (Parkstraat),  Stadsgracht, klûnen Koninginnebrug, Stadsgracht/Looxmagracht – FINISH.
* afhankelijk van de windrichting kan er besloten worden of er geklûnd moet worden bij deze brug

Er kunnen maximaal 60 deelnemers meedoen. Indien nodig worden er groepen samengesteld. Voor elke groep zijn 3 prijzen beschikbaar. Degene met de snelste tijd is de overall-winnaar. De prijsuitreiking is na afloop in café De Kroon.

Inschrijven kan via de volgende link: https://www.zeilscores.nl/index.php/inschrijving-krooncup-2022