18 en 19 december 2021 Wintercup DF65/95 Uitgeest (DF95 AFGELAST)

update (18-12-2021 20:00): vanwege de nieuwe maatregelen is de DF95 wedstrijd op de zondag afgelast!


Een nieuwe locatie voor de derde wintercup wedstrijd en wat een toplocatie! 

Een splinternieuw kleinschalig vakantiepark, gebouwd met respect voor de historie en en daardoor één geheel vormend met de natuurlijke omgeving. Erfgoedpark de Hoop ligt aan de rand van het Uitgeestermeer en is omgeven met water. Vanuit het restaurant kunnen we op loopafstand op drie locaties zeilen. Zo zijn we bij elke windrichting verzekerd van een goede baan met vrije wind. Het park ligt vrijwel aan de A9 en is daardoor goed bereikbaar.

Om de lokale DF65 zeilers tegemoet te komen stappen we éénmalig af van een vast patroon: dit weekend varen we op zaterdag met de DF65 en op zondag met de DF95. 

Er is een apart klassement voor DF65 zeilers die enkel over het standaard A zeil beschikken. 

Deze zeilers met standaard zeil varen enkel in de ochtend in de ‘clubklasse’, de overige DF65 zeilers varen de hele dag.

Of er bij de DF65 in één startveld wordt gezeild hangt af van de totale deelname. 

De wedstrijdleiding is op zaterdag in handen van Robert Wallenburg. Zondag begeleidt Bote Hettinga de start- en finish procedure.

Let op aangepast programma: zaterdag DF65 en zondag DF95

Locatie:

Erfgoedpark de Hoop
Lagendijk 33B, 1911 MT Uitgeest

Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op finishline via onderstaande link http://finishline.dolpin.nl/event.php?event=54 of schrijf je direct in via deze link: http://finishline.dolpin.nl/register.php?event=54